• Reman solutions - Carousel

Miljö och Geoteknik

I över 20 år har vi hjälpt våra kunder med att tillhandahålla produkter och support för provtagning och analys inom miljö- och geoteknikområdet. Med tekniskt kunnande och en vilja att driva utvecklingen framåt kan vi hjälpa dig i ditt dagliga arbete. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda det bästa och bredaste sortimentet på marknaden idag.

SERVICE

 • En mycket viktig kugge i vårt företag är service avdelningen. Vi vet, och prioriterar, att en produkt behöver kontinuerlig service för att fungera korrekt, och att kunden vill ha hjälp direkt med sina problem.
  Förutom service i våra verkstäder har vi ett antal moderna och topputrustade servicebilar med kunnig och hjälsam personal som utför service på plats.
  Till Service

GRUNDLÄGGNING

 • Vi kan stötta dig i både stora och små projekt. Vi erbjuder helhetslösningar inom grundläggning, där vi både säljer och hyr ut förbruknings- material och kapitalutrustning. Vi har en komplett hyresflotta av portabla kompressorer på 25-35 bar samt ”special rental” på udda utrustning. Vår breda kompetens inom området gör det möjligt för oss att erbjuda dig den bästa möjliga service.
  Till Grundläggning

BRUNNS- och energiborrning

 • Med vår borrvagn Welldrill i sortimentet och vår både breda och djupa kunskap inom brunns- och energiborrning kan vi erbjuda dig innovativa helhetslösningar som ökar din produktivitet. Vi erbjuder också en gedigen servcieorganisation som arbetar för att din rigg ska kunna borra utan avbrott.lösningar.
  Till Borrning

Mer KONTAKTA OSS

 • Atlas Copco Welltech AB
  Jons väg 19A
  433 75 Jonsered

  Tel 031-795 61 00
  Fax 031-795 76 62

  Postadress:
  Box 4063
  433 04 Jonsered
 • Atlas Copco Welltech AB
  Sjöbodavägen 9    
  145 53 Norsborg
  Tel 08-798 20 40
  Fax 08-742 30 20

Skriv ut
Miljödiplom

 


Skriv ut